DueDiligence
slovensko | english 

 
Skrbni pregledi objektov in
druga pomoč pri lastniškem
upravljanju nepremičnin
 
 

Due Diligence je izraz, ki se običajno prevaja 'z vso potrebno skrbnostjo'.

Due Diligence je tudi izraz za natančne in izčrpne preglede nepremičnin, običajno pred spremembo lastništva ali drugimi z lastniškim upravljanjem povezanimi odločitvami

 
 
DueDiligence Slovenija

Rimska cesta 20,
1000 Ljubljana, Slovenija

01 620 85 78
041 827 114

www.duediligence.si
info@duediligence.si

DueDiligence Slovenija
je blagovna znamka podjetja
Studio Krištof arhitekti d.o.o.

www.studiokristof.com

    
Due Diligence Slovenija je blagovna znamka podjetja Studio Krištof arhitekti d.o.o., ki jo skupaj z našimi partnerji uporabljamo za preglede nepremičnin in drugo pomoč pri lastniškem upravljanju z njimi.

Izkušnje s pregledi objektov smo pridobivali v sodelovanju z dunajskim inženirskim podjetjem Vasko+Partner GmbH. Za avstrijsko banko Hypo Alpe Adria Bank Int. AG oziroma njihovo hčerinsko družbo za nepremičnine Probus GmbH smo pregledali 20 nakupovalnih središč skupne tlorisne površine preko 280.000 m2, ki jih imajo v lasti v Sloveniji. Priporočili obeh podjetij najdete na strani Vizitka - Priporočila. Skupaj z ostalimi naročili smo v preteklih letih za zahodnoevropska podjetja pregledali objekte oziroma projektno dokumentacijo za objekte skupne površine preko 380.000 m2 in skupne vrednosti preko 500.000.000 € (pol milijarde eur).
 
Sedaj želimo svoje znanje ponuditi tudi slovenskim lastnikom nepremičnin.
 
     
  domov   zemljevid strani   pogoji uporabe   piškotki   Studio Krištof arhitekti d.o.o.